اطلاعیه مهم

دستورالعمل نحوه فعالیت دانشگاه علوم‌ پزشکی آزاد اسلامی تهران تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۰
۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۱ کد : ۳۱۹۸ اخبار
تعداد بازدید:۴۷

با توجه به شرایط موجود و رشد سریع بیماری کرونا و حفظ سلامت کارکنان و مراجعین محترم، بر اساس دستوالعمل ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا و پیرو ابلاغیه معاونت محترم توسعه سازمان مرکزی و ریاست محترم استان، بنا به دستور جناب آقای دکتر خوشدل، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در خصوص نحوه فعالیت این واحد دانشگاهی به اطلاع می رساند:

دانشجویان محترم می توانند از طریق راه های ارتباطی جایگزین که از سوی واحد اعلام می شود امور مربوطه خود را پیگیری نمایند.
لذا با ارائه خدمات الکترونیک و پاسخگویی تلفنی، مراجعات حضوری دانشجویان تا پایان فروردین ممنوع می باشد.

کلیه فعالیتهای حضوری دانشکده ها شامل کلاسهای نظری حضوری و عملی یا آزمایشگاهی و کارگاهی و کارآموزی بالینی تعطیل و آموزشها با استفاده از سامانه های مجازی ارائه می گردد.

شوراهای پژوهشی و دفاعیه ها در صورت لزوم بصورت مجازی برگزار گردد تا خللی در فرآیند پیشرفت طرحهای مهم و دانش آموختگی دانشجویان روی ندهد.